Contact

Organisatie

De workshop MAIA: Delen is het nieuwe hebben is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP), Actuera, Flexiq en Pensioen-Netwerk.nl.

Contactgegevens

T: 023-8441324
E: Maia@Pensioen-Netwerk.nl
M: 06-45444518
W: Workshop MAIA

Contactpersoon: Edwin Visser

Bedrijfsprofiel: Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP)

Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP)

NVvFP is een vereniging voor freelancers die werkzaam zijn in de pensioen- en levenbranche. De bij ons aangesloten freelancers ondersteunen levensverzekeraars, pensioenfondsen, administratiekantoren en adviesbureaus bij hun bedrijfsuitvoering. De NVvFP is in 2009 opgericht door Jordi van Straaten, Marco de Groot en Edwin Visser. Door lid te worden van de NVvFP versterk je niet alleen uw eigen positie, maar ook die van collega’s in het vak.


Bedrijfsprofiel: Actuera

Actuera Simplifying life

Actuera: dé specialist in moderne pensioenoplossingen en dé onafhankelijke specialist in softwareapplicaties voor pensioen- en levensverzekeringsproducten. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag wat simplifying life volgens Actuera specifiek voor u kan betekenen.


Bedrijfsprofiel: Pensioen-Netwerk.nl

Pensioen-Netwerk.nl

Pensioen-Netwerk is sinds 2009 de online bühne voor de pensioenprofessional! We verzorgen voor u het laatste pensioennieuws, we bieden u ruimte om uw kennis te delen, te presenteren en discussies te starten met uw vakgenoten.


Bedrijfsprofiel: Flexiq

FleXiQ

Flexiq is dé partner bij bedrijfsvoering op het gebied van pensioenconsultancy en Werving & Selectie. Onze consultants opereren op hoog niveau; onze doelstelling is dan ook om via onze dienstverlening de bedrijfsvoering te verbeteren. Dat is Flexiq:

Uplifting life